Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-img-environnement_2.jpg

We Care We Act: Ta designvalg for en bærekraftig fremtid

Det varige målet vårt er å redusere produktenes miljømessige fotavtrykk i hvert trinn i livssyklusen deres.
Ingeniørene våre har en strukturert miljødesigntilnærming og tar sikte på maksimal sirkularitet.

Produkt

Karbonavtrykk

Alle Gerflor-produkter gjennomgår en detaljert livssyklusvurdering. Tredjepartsverifiserte EPD-er er tilgjengelige for alle Creation-produkter.
Den franske LVT-fabrikken vår drives med 100 % fornybar strøm og er utviklet for å redusere energiforbruket ved hjelp av en patentert gravitasjonsprosess.

Gerflor Creation-produkter produseres ved fabrikker som er sertifisert i henhold til ISO 14001 (miljø) og ISO 50001 (energi).

gerflor-sites-production-europe.jpg

Sirkularitet

Vinyl er 100 % resirkulerbar, så uansett om det er snakk om installasjonsavfall og/eller produkter som har nådd slutten av livssyklusen, er vinyl et bærekraftig produkt. 

Gjenvunnede produkter kan screenes nøye før de omdannes til nye råvarer og gjenbrukes til nye gulv. Vi anbefaler limfrie løsninger når det er mulig. De gjør det enklere å resirkulere og er langt mer effektive.

Creation-produkter har en høy andel resirkulert innhold. Resirkulert vinyl har et karbonavtrykk som er opptil 17 ganger lavere enn nye materialer.
Alle de resirkulerte materialene våre er strengt kontrollert og i samsvar med REACH.

gerflor-recyclage-creation_1.jpg

Helse og sikkerhet

Millioner av mennesker går på gulvet vårt hver dag, enten det er hjemme hos dem selv, på skoler, kontorer eller i offentlige bygninger. Vi i Gerflor tar ansvaret vårt på høy alvor når det gjelder menneskers helse og sikkerhet.

Vi setter de høyeste standardene for alle produkter når det gjelder ingredienser, kvalitet og hygiene.
Creation er 100 % i samsvar med REACH, ftalatfri* og formaldehydfri. Den tilbyr den beste inneluftkvaliteten i klassen, med TVOC på under 10 mikrogram/m3, 100 ganger lavere enn loven krever. 

Overflatebehandlingen vår garanterer optimal hygiene år etter år.

 

*Unntatt resirkulert innhold.

Gerflor saint-paul-trois-chateaux
2025.jpg

Mer om nye Creation LVT

Gerflor er forpliktet til bærekraftig utvikling
we care / we act

Fordi bevaring av miljøet er en av våre bekymringer, har vi gitt sterke forpliktelser gjennom vår bærekraftige utviklingspolitikk med tittelen «we care / we act».

Se våre forpliktelser
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.