Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modellering

Bimobject

Om du er arkitekt, ingeniør, entreprenør eller designer, kan du få gratis tilgang til Gerflors BIM-objekt som publiseres på bimproject-plattformen.

Prøv BIM-object her
gerflor-bim-us.jpg

Last ned CAD filer

Det er veldig enkelt å få tilgang til våre gulv i 3D Studio-,Collada- eller Wavefront formater – alt du trenger å gjøre å gå til vårt visualiserings verktøy, Interior Designer.

Last ned CAD filer, steg for steg:

  • Velg produkt og farge/design i visualiseringsverktøyet Interior Designer
  • Klikk på "CAD – Download CAD texture" knappen nede til høyre på siden
  • Skriv inn størrelsen på området som skal dekkes: bredde og lengde i meter
  • Velg filformat: .3ds, .dae, .obj

Klikk på Download (Laste ned) for å laste ned dine filer som ZIP arkiv.

Med de tre filformatene vi tilbyr, kan du integrere våre produkter med et stort antall profesjonelle verktøy, som f. eks.: 3ds Max, Allplan, ArchiCAD, ArCon, Atlantis 3D, AutoCAD, MicroStation, Revit, Rhino, Sketchup, Spirit or even Vectorworks (MiniCAD).

Prøv her
interior-designer_1.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.