Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
cr_40_-_5_welding_rods_-_product_thumbnail.jpg

Sveisetråder: Finn det som passer til gulvbelegget

Sveisetrådene og gulvbeleggene våre er perfekt avstemt. Bruk søkefunksjonen under for å finne det som står til en bestemt sveisetråd eller et bestemt gulvbelegg Ta utgangspunkt i gulvbelegget eller sveisetråden for å finne en perfekt match.

Finn sveisetråden/gulvbelegget som matcher

Finn sveisetråd som passer til gulvet

Velg produkt og farge under

og

Finn gulv som passer til sveisetråden

Jeg har en sveisetråd, og trenger å vite hvilke gulv jeg kan bruke den sammen med.

2 typer Gerflor-sveiser

Gerflor tilbyr 2 typer sveiseløsninger: varm- og kaldsveising.

Hva er varmsveising?

En sveisetråd plasseres mellom to gulvbelegg og varmes opp. Når temperaturen stiger, vil tråden smelte inn i gulvbelegget.

Varmsveising brukes på alle typer PVC-gulvbelegg for å feste til sokkellist, samt på sports- og parkettgulv. Måten installeringen gjøres på, sikrer perfekt vanntetthet, og metoden er derfor ideell til fuktige områder, felleskjøkken, idrettsgulv osv.

Hva er kaldsveising?

Denne metoden går ut på å sette inn et spesialprodukt mellom to lett åpne gulvbelegg.

Kaldsveising kan brukes på alle typer vinylgulvbelegg på rull, med unntak av homogene produkter. Installeringen tar rundt halvparten så lang tid som ved tradisjonell varmsveising med sveisetråd.

Den vannbaserte formelen gjør kaldsveising til et miljøvennlig alternativ der man unngår problemene knyttet til lagring av sveisetråd. Det er heller ikke nødvendig med spesialmateriale: en enkel to-komponent-patron er alt som skal til.

rs16086_accessories-scr_1.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.