Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-protectshield-drupal.jpg

Ny overflatebehandling

Ingen grunn til å inngå kompromisser Nå er den ultimate beskyttelsen mot flekker og mikroskopiske riper her!

I Gerflor tilbyr vi igjen en ny overflatebehandling: ProtecShield™.

  • Fortsatt ultramatt. Vi prioriterer fremdeles at det skal se svært realistisk ut!
  • Beskyttelse mot mikroskopiske riper: Denne avanserte teknologien fjerner alle bekymringer du måtte ha rundt holdbarhet!
  • Beskyttelse mot flekker: Lett å vedlikeholde, du sparer både tid og vann i rengjøringsregimet ditt!
Produkt

Ultramatt overflate

Gerflor har i en rekke år investert stort i forskning på den optimale ultramatte LVT-overflaten, uten å gå på kompromiss med at designet skal se helt realistisk ut.

For å unngå glanseffekt på gulvoverflaten er det også viktig å ha riktig overflatebehandling når det gjelder kvalitet og tykkelse. De tekniske spesialistene våre har utviklet den riktige behandlingen som kombinerer teknisk ytelse på høyt nivå og den nødvendige matte effekten.

gerflor-bloc-double-matt-finish.jpg

Beskyttelse mot mikroskopiske riper

Uovertruffen beskyttelse mot flekker og riper! ProtecShield™ er resultatet av flere år med dedikert forskning utført av de interne FoU-ekspertene våre, for å kunne tilby den aller beste overflatebehandlingen.

Den har en enestående beskyttelse mot mikroskopiske riper og sørger for at gulvet er lett å vedlikeholde.

gerflor-bloc-double-micro-scratch_0.jpg

Enkelt vedlikehold

Kundene er alltid viktige.

Reduser tid og kostnader i rengjørings- og vedlikeholdsrutinene dine med den nye generasjonen overflatebehandlinger. Velkommen inn i fremtiden, med en ProtecShield-overflatebehandling som virkelig kommer til å forbløffe deg!

Den nye generasjonen LVT krever ikke noe bestemt eller krevende vedlikeholdsrutiner. Den forbedrede ytelsen gjør at du ikke trenger å utføre vedlikehold like ofte, noe som gjør at du sparer tid, penger, vaskemiddel og vann. 

Bra for miljøet, planeten og menneskene.

gerflor-bloc-doubleeasy-maintenance.jpg

Mer om den nye Creation LVT

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.