Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sykehus

Gulv til helsesektoren

Gerflor har levert gulv-og veggløsninger til helsesektoren i over 70 år.   

Hva er det som skiller produktene våre fra alle andre? Produktene i sortimentet vårt er utviklet spesielt med tanke på personell og pasienter i helsevesenet. De gjør vedlikeholdet enklere, naturlig hemmer spredning av bakterier og virus, og gir bedre velvære og sikkerhet til pasientene. 

Forenkler de daglige oppgavene til arbeidere i helsevesenet

Vi er klar over kravene og de strenge begrensningene som gjelder for helsearbeidere, og tilbyr dem derfor produkter som er skreddersydd for utfordringene de møter i jobben:

Forenkler bevegelser fra A til B: forenkler bevegelser med rullatorer, vogner og trillesenger

Hygienisk og enkelt å vedlikeholde: Gulv- og veggbelegg som er motstandsdyktig mot flekker og er enkle å vedlikeholde, er vanntette i fugene og kantene der overflater møtes, og har svært gode antibakterielle og antivirale egenskaper 

Vedlikehold av lokalene: er enkle å renovere takket være montering av gulvbelegg i travle omgivelser uten forstyrrelser

Motstandsdyktig over lang tid: slitesterke gulv som er motstandsdyktige mot trafikk og tunge last

Kombinerer sikkerhet og velvære

Ekspertisen vår i helsesektoren gjør oss i stand til å finne produkter som forbedrer sikkerheten og komforten til alle pasientene:

  • Akustisk komfort: gulv som reduserer luftbåren støy i rommet, støtlyder fra etasjen over og støtlyder på gulv i samme etasje 
  • Stilige lokaler: en rekke ulike designer og farger for vegg- og gulvbelegg, fargesamlinger som er tilrettelagte for pasienter med spesielle sykdommer eller demens, muligheten til å lage eller tilpasse gulvløsninger i designerløsningen vår – her kan du skreddersy gulvet ditt.
  • Sikkerhet: smarte gulvløsninger som forebygger risiko, sklisikre gulv, gelendre i alle konfigurasjoner, ledeveier, taktile striper
gerflor-segment-healthcare-bloc-2

Finn ut mer våre gulv til helsesektoren

• Sykehus
• Omsorgsboliger og sykehjem for eldre som ikke kan forsørge seg selv
• Legekontorer
• Rehabiliteringssenter og institusjoner for pasienter med nedsatt funksjonsevne

Vil du vite mer om våre gulv til helsesektoren?

Last ned vår brosjyre!

Last ned
gerflor-guide-healthcare-solutions-vignette.jpg
Gerflor is committed to the environment
we care / we act

Gerflor teams have always put customers and the environment at the center of their concerns.
Our floor coverings, wall solutions and finishing elements are designed to last as long as possible, to make life easier for users, and to preserve their health. They are also environmentally friendly, both in the way they are designed and in the options available at the end of their lives.

Discover our commitments
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.