Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-segment-industry

Gulv for industri

Som eksperter på gulv for industri i 70 år, utvikler Gerflor produkter som oppfyller ekstreme krav når det gjelder sikkerhet, kvalitet og motstand. Hva gjør oss så spesielle? Takket være våre 5 FoU-avdelinger tilbyr vi kundene våre innovative løsninger for å oppfylle deres industrielle utfordringer og forskrifter. 

Garanterer sikkerhet og kvalitet for produsenter

Tåler ekstrem belastning i fabrikker, kontrollerer kontaminering i legemiddelindustrien eller tilrettelegger for vedlikehold i høyteknologisk industri: Gerflor-produktene våre er egnet for ulike industrielle utfordringer. Takket være svært tekniske vegg- og gulvbelegg garanterer vi:

  • Sikkerheten til integrerte produkter for elektrostatisk beskyttelse (ESD)
  • Påliteligheten til gulvbelegg egnet for ekstrem trafikk, fuktighet eller kjemiske stoffer
  • Kvaliteten på produkter som reduserer lydforstyrrelser og forbedrer ergonomi og komfort
  • Technical floor covering products for life sciences manufacturers
  • Pharmaceutical sectors, biotechnology, cosmetics, research laboratories: Gerflor develops technical products to meet industrial needs in cleanrooms and controlled environments. We design floor and wall products that meet the sector's most demanding French and international standards. 
technical tiles industry

Vi tilbyr teknisk støtte fra eksperter

Med 160 ingeniører dedikert til å gjøre forskning på nye gulvprodukter, veileder vi deg i design av produkter som oppfyller dine krav: 

  • Reagerer på tekniske problemer med 150 aktive patenter for å gi deg de mest effektive løsningene 
  • Overholder franske og internasjonale forskrifter
gerflor-segment-industry-bloc-2

Finn ut mer om våre industrigulv

Vil du vite mer om industriproduktene våre?

Last ned vår borsjyre!

Last ned
gerflor-guide-industry-vignette.jpg
Gerflor er forpliktet til miljøet
we care / we act

Gerflor-teamene har alltid satt kunder og miljøet i sentrum av virksomheten.
Gulvbeleggene, veggproduktene og finishelementene våre er designet for å vare så lenge som mulig, gjøre livet enklere for brukerne og beskytte helsen deres. Deres design og alternativer for slutten av levetiden viser også respekt for planeten.

Finn ut om våre forpliktelser
gerflor-picture-environment

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.