Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-video-creation-22.jpg

Nye steg innen design

De nye Creation LVT-seriene har den nyeste generasjonen LVT-gulv, både når det gjelder tekniske løsninger og innovativ design.

Design

4D Design

STRUCTURED EMBOSS

Det ser helt ut som ekte tre takket være den unike pregede effekten.

SKRÅKANTER

De fire fasede kantene på produktet bidrar også til at det ser svært realistisk ut.

TRYKK FILM I HD

På LVT-gulv er designmønsteret konstruert med en «trykt film». Filmens gjengivelseskvalitet sikrer at dekoren ser svært realistisk ut. Vi bruker en dekorativ film i HD som bevarer alle detaljene i tre- eller steindesignene og gir dekoren en dybdeeffekt.

KRYSTALLSLITESJIKT

Det krystallklare overflatelaget skjuler heller ikke disse detaljene på overflaten og gjør at man ser hvor detaljert designet er.

gerflor-creation-4d-designs.jpg

Enda flere design- og tilpasningsalternativer tilgjengelig: bare med Creation 55 LVT

Svært høy realisme

Design gjennom tekniske innovasjoner

Emboss in register (EIR) - dette tekniske begrepet kan høres underlig ut. 

Hva betyr det? 
Den spesielle produksjonsprosessen vår sørger for synkronisme mellom den trykte dekoren og kornene på overflaten.
Kornene på overflaten følger detaljene i dekoren for å gjenspeile glattheten og grovheten. På denne måten ser alle elementene i dekoren mer realistiske ut og reflekterer lyset på en mer naturlig og matt måte (mindre glanseffekt).

gerflor-creation-4d-designs_1.jpg

Fiskebein

Hva er det som gjør gulvet vårt så spesielt og unikt?

Det spesielle ved produktet er fiskebeinsmønsteret det skal legges i. Dette er tilgjengelig i Creation 55-kolleksjonen og Creation 55 Rigid Acoustic-kolleksjonen, som har dedikerte plankeformater som er optimalisert for denne typen leggemønster.

rs75426_ballerina_creation_55_db_herrigbone-hpr.jpg

Flere tilpasningsmuligheter

LVT-seriene våre har mange ulike design, men vi kan ta det et skritt videre med tilpasning av dekoren takket være MyCreation-tjenesten (bare tilgjengelig med Creation 55 LVT).

Vi tilbyr denne tjenesten for fliser og planker, og du kan velge fra et bibliotek med 16 eksklusive design. Det er også mulig å velge en annen farge.
Gulvet blir dermed et differensieringselement og gjør at du kan fremheve varemerket ditt eller bedriftens visuelle identitet.

gerflor-creation-my-creation.jpg

Finn ut mer om Creation-kolleksjonen

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.