Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-plus-quun-sol-v2.jpg

Creation LVT er mer enn bare et gulv, det er en komplett serie

Den nye Creation-kolleksjonen er så mye mer enn bare et LVT-gulv. Den er også et komplett sett med gulvutstyr som helt og holdent dekker prosjektets behov.

I Gerflor vet vi at renovering ikke bare handler om gulvet, og at når et prosjekt starter, teller hver minste lille detalj.
Derfor har vi som løsningsspesialist designet en komplett serie med tilbehør som passer til gulvene våre.

Produkt

En komplett serie med tilbehør til avslutningsoverflater som passer perfekt til gulvet

r16388891-2e0d2c.jpg

Estetikk i hver planke

Dekorasjon er en høy prioritet i alle gulvprosjekt. Selv om gulvet dekker det meste av arealet, er det det ferdige resultatet som avgjør om det blir perfekt.
Gerflor ønsker å sikre at alle finishene våre overgår forventningene dine. Vi har derfor utviklet et komplett sett med designprofiler, og hvert nye Creation LVT-produkt har dermed sin egen unike finish.

Designgulvlister

Vi tilbyr et bredt utvalg av gulvlister, som finnes i alle de nye Creation LVT-kolleksjonene. De passer perfekt til gulvet.
Disse gulvlistene er tilgjengelige i to ulike materialer: vinyl og MDF.

Dekkstrimler

Vi har nå lagt til de splitter nye designdekklistene våre i avslutningskolleksjonene, nå tilgjengelig i 30 farger.

gerflor-accessoires-coverstrip.jpg

Undergulv

Fordi komforten alltid er viktig!

Gerflor tilbyr en rekke undergulv som legges under Creation 30/55 Solid Clic LVT:

  • Hvis du ønsker en alt-i-ett-akustikkløsning, kan du komplettere Creation Solid Clic LVT med en av undergulvene Silence Plus 19 dB, Acoustic 15 dB eller 19 dB
  • Velg undergulvet Smart Fix 16 dB for å få en rask og fleksibel installasjon med Creation dryback LVT, som limes fast.

Bruk av undergulvene våre er perfekt hvis du ønsker ekstra gangkomfort og støyreduksjon (fra 15 til 19 dB), noe som gjør gulvet godt å leve eller jobbe på.

gerflor-accessoires-acoustic-all-in-one-drupal.jpg

Se utvalget av undergulv for å komplettere gulvprosjektet ditt.

Dørmatter

Perfekt når du vil ha en ren entré

Du vil at gulvet skal se fint ut i lang tid, og for å hjelpe deg tilbyr Gerflor en rekke dørmatter. De bidrar til å beskytte gulvet mot riper og smuss ved å fange opp alt dette ved døren.

En effektiv matte bidrar også til å redusere risikoen for skader som skyldes at man sklir på vått gulv. Du reduserer også vedlikeholdskostnadene dine, og alle gulvbelegg innendørs vil generelt holde seg bedre ved at du reduserer mengden smuss og fuktighet som dras inn i huset eller bygningen.

gerflor-accessoires-tapis-dentree.jpg

Mer om den nye Creation LVT-kolleksjonen

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.