Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
51743702113_49dbc2e0d1_k_1.jpg

"Beveg deg på Gerflor" Markedsleder på elastiske gulv

Gerflor er spesialist på og verdensleder innen elastiske gulvbelegg. Gruppen skaper, produserer og markedsfører innovative gulvbelegg og tilhørende finishløsninger med utgangspunkt i design, som respekterer miljøet. Som en ledende produsent av vinylbelegg, er Gerflor allerede godt etablert i mer enn 100 land, og bedriften utvikler forløpende aktivitetene sine i nye markeder. 

Corporate

Løsninger med respekt for miljøet

Gerflor er stolt av å være en gulvbeleggsprodusent som respekterer miljøet. Alle Gerflor-fabrikkene er sertifiserte ISO14001. Vi setter de høyeste standardene for oss selv når det kommer til miljøet. Gerflor bruker resirkulert materiale i alle produktseriene. Vår nye produktserie av løstliggende gulvbelegg reduserer behovet for limbånd og gjør det enklere å fjerne gulvbelegget når det skal resirkuleres ved endt levetid. I tillegg er produktene våre enkle å vedlikeholde, og de kan gi rett til bonuser i mange internasjonale ordninger knyttet til grønne bygg. 

gerflor-chutes-recyclage.jpg

Et engasjert team med erfaring

Den viktigste ressursen vår er folkene vi jobber med. Engasjementet og entusiasmen deres ovenfor kundene er vår største ressurs. Gerflors ansatte er et viktig bidrag til hvordan forbrukerne opplever Gerflors merkevare. De drives av veletablerte kjerneverdier som bidrar til entreprenørånd, og de er tilgjengelige, viser respekt og har sans for samarbeid.

rs35990_reunion-2.jpg

Et indre ønske om suksess for kundene

Merkevaren vår et vårt løfte. Det vokser stadig gjennom positive erfaringer med interessenter – særlig kundene og de ansatte verden over. Vi stadfester dette løftet hver dag, for å forutse og møte spesifikke krav fra kunder, bransjen, installatører og distributører, uansett hvor de måtte befinne seg. Det motiverer oss også til å levere ypperlig kvalitet samt til å være konkurransedyktige slik at kundene våre kan lykkes med prosjektene sine. 

rs74294_white_lead_shadow_grey.jpg
Gerflor er forpliktet til bærekraftig utvikling
we care / we act

Fordi bevaring av miljøet er en av våre bekymringer, har vi gitt sterke forpliktelser gjennom vår bærekraftige utviklingspolitikk med tittelen «we care / we act».

Se våre forpliktelser
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.