Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vår komplette løsning for renrom

Gerflor er bevisst utfordringene som er typiske for livsvitenskap-industriene, og har derfor utviklet en komplett løsning som innfrir samtlige krav til håndtering av kontaminasjon.

Våre sertifiserte gulvbelegg for bruk i renrom

Mipolam Biocontrol-serien gir deg mulighet til å kontrollere produksjonsmiljøet (partikkelrenhet, molekylær og elektrostatisk kontaminasjon), og er svært motstandsdyktig mot mikrobiologisk og kjemisk belastning. Den innfrir ISO-3 og BPF/GMP klasse A for renrom.

gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Våre gulvbelegg for steder med fuktighet eller pulver

For å begrense fallrisikoen på steder med fuktighet (vaskefasiliteter, dusjer osv.) eller pulver (preparering) har Gerflor utviklet et sklisikkert sortiment.

Tarasafe garanterer sklisikkerhet på nivå R10, høy slagfasthet og enkelt vedlikehold.

Les mer om Tarasafe
gerflor-image-article-industry-cleanroom-2

Har du planer om sanering i nærmeste fremtid?

GTI Cleantech-serien, bestående av produktene GTI Max Cleantech og GTI EL5 Cleantech, installeres limfritt og gir deg mulighet til å sanere renrommene dine på rekordtid!

GTI Cleantech-gulvbeleggene har ekstrem slitestyrke overfor kjemikalier og tung trafikk. Denne 100 % vanntette løsningen innfrir GMP klasse A-standardene for renrom.

gerflor-image-article-industry-security-3

En innovativ løsning for hjørner

For å gi deg bedre kontroll over miljøet ditt har Gerflor utviklet hjørnesystemet Clean Corner. Denne løsningen gjør det enkelt å rengjøre renrommet og dermed begrense risikoen for kontaminasjon.

Clean Corner-systemet er vanntett, slitesterkt og holdbart.

Les mer om Clean Corner-systemet
gerflor-article-industry-cleanroom-3

Veggbeskyttelse

SPM Decoclean-serien av veggpaneler beskytter veggene dine mot støtskader og er svært vedlikeholdsvennlig. Serien er utviklet spesielt for Controlled Atmosphere-områder.

Les mer om Decoclean
gerflor-image-article-industry-cleanroom-4

Les mer om Gerflors industrisortiment

Gerflor er forpliktet til bærekraftig utvikling
we care / we act

Fordi bevaring av miljøet er en av våre bekymringer, har vi gitt sterke forpliktelser gjennom vår bærekraftige utviklingspolitikk med tittelen «we care / we act».

Se våre forpliktelser
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.