Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerflor – din samarbeidspartner for perfekt hygiene

Som eksperter på gulv- og veggbelegg til helsesektoren og renrom hjelper vi deg å sikre sanitære forhold i byggene dine.

Vinylgulvbelegg som tåler aggressive rengjøringsmidler, gulvbelegg med virushemmende egenskaper, gulvmerking for å holde avstand: Vi har løsningen på alle utfordringene du møter med hensyn til hygiene.

Hygiene

Våre løsninger for desinfisering av offentlige bygg

Som ledende leverandør av gulv- og veggbelegg til helsesektoren og renrom, tilbyr vi vinylgulvbelegg som innfrir selv de strengeste protokollene for desinfisering...

Finn ut mer
image-slider-desinfection.jpg

Gulvbelegg med overflatebehandling som hemmer spredning av coronavirus

Som ledende leverandør av gulv- og veggbelegg til helsesektoren og renrom hjelper vi deg å bekjempe spredningen av Covid-19...

Finn ut mer
gerflor-coronavirus

Vårt tilbud av merking for å holde avstand

Vi tilbyr permanent eller midlertidig gulvmerking som hjelper brukerne av byggene dine å holde korrekt avstand...

Finn ut mer
gerflor-social-distancing

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.