Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-coronavirus

Coronavirus: Gulvbelegg med overflatebehandling som hemmer virusspredning

Som ledende leverandør av gulv- og veggbelegg til helsesektoren og renrom hjelper vi deg å bekjempe spredningen av Covid-19.

De virushemmende egenskapene til beleggene og tilbehøret vi leverer, er bekreftet gjennom analyser som er utført av virologer.

Hygiene

Virushemmende egenskaper hos beleggene våre

Da dråpesmitte fra personer med Covid-19 kan havne på gulvet ved nys, vil gulvbeleggene utgjøre betydelige smitteveier. Vår løsning for å gjøre disse overflatene trygge? Vi tilbyr gulvbelegg og tilbehør med virushemmende egenskaper. Gulvbeleggene våre scorer svært godt på testene som det uavhengige laboratoriet Virhealth har gjennomført i samsvar med standarden ISO 21702:

  • Gulvbeleggene våre med Evercare- eller Protecsol 2-overflatebehandling reduserer virusmengden med 99,7 % etter 2 timer
  • SPM Lineatouch-gelendrene våre reduserer virusmengden med 99,9 % etter 2 timer
gerflor-sub-segment-hospitals-bloc-1

Vårt spesialsortiment for eksponerte omgivelser

Gulvbelegg og tilbehør for helsesektoren, kontrollerte miljøer eller biovitenskap: Vi utvikler produkter med ultrahøy ytelse når det gjelder hygiene. 4 Gerflor-produktserier for bekjempelse av virusspredning:

  • Mipolam-gulvbelegg med Evercare-overflatebehandling
  • Taralay Premium-gulvbelegg med Evercare-overflatebehandling
  • Taralay Impression-gulvbelegg med Protecsol 2-overflatebehandling
  • SPM Linea'Touch Vinyl-gelendre
gerflor-coronavirus-bloc-2

Produkter fra Gerflor-serien med virushemmende egenskaper

Utforsk flere løsninger og tilbud for perfekt hygiene

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.