Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
image-slider-desinfection.jpg

Våre løsninger for desinfisering av offentlige bygg

Som ledende leverandør av gulv- og veggbelegg til helsesektoren og renrom, tilbyr vi vinylgulvbelegg som innfrir selv de strengeste protokollene for desinfisering.

Rengjøringsmiddel, desinfisering med damp eller gass: Våre anbefalinger for å sikre maksimalt sanitære forhold i byggene dine.

Hygiene

Vinyl: Det beste valget fra et hygieneperspektiv

Fordi det er så vedlikeholdsvennlig og ekstremt slitesterkt er vinyl det optimale alternativet for å innfri de høye kravene til hygiene i bygg. Vinylbeleggene våre har høy slitestyrke overfor alle typer protokoller for desinfisering:

 • Kjemiske desinfeksjonsmidler
 • Høye temperaturer ved desinfisering med damp
 • UV-stråler ved UV-desinfisering
 • Ozon og hydrogen ved desinfisering med gass
 • Mekanisk rengjøring
gerflor-desinfection-bloc-1

Våre anbefalinger for rengjøring

Avhengig av kravene som må innfris til hygiene, kan rengjøringsmidler erstattes av flere protokoller. Selv om bruk av rengjøringsmidler kan være fleksibelt, kostnadsgunstig og egnet for åpne arealer og miljøer der det oppholder seg personer, finnes det alternative løsninger som gjør det mulig å unngå kjemiske produkter:

 • Desinfisering med damp basert på temperatur og vanntrykk er miljøvennlig og økonomisk, men leverer variabelt resultat og er uegnet for større arealer.
 • UV-desinfisering, der mikroorganismer destrueres ved hjelp av UV-stråler, brukes særlig på transportbånd og arbeidsbord. Denne metoden er egnet for rom der det ikke oppholder seg noen, og der det ikke finnes skjulte soner, og krever bruk av personlig verneutstyr.
 • Ozon-desinfeksjon, der oksygen (O2) omdannes til ozon (O3) ved hjelp av en generator, benyttes særlige innenfor næringsmiddelindustrien, i busser og idrettshaller. Denne metoden muliggjør desinfisering av lukkede, forseglede rom der det ikke finnes personer til stedes (ozon er helseskadelig).
 • Desinfisering med hydrogenperoksid (H2O2), som først og fremst brukes i laboratoriumsrenrom, er egnet for små, lukkede, forseglede rom der det ikke oppholder seg noen. Denne løsningen krever kontrollerte omgivelser (temperatur/luftfuktighet) og fungerer effektivt, men er kostnadskrevende og sliter på overflatematerialene.
gerflor-desinfection-bloc-2

Våre totalløsninger for optimal hygiene

For å hjelpe deg å sikre optimal hygiene i byggene dine tilbyr vi et komplett sortiment av produkter som utfyller gulvbeleggene våre:

 • Fleksible eller faste veggbelegg med de samme egenskapene som gulvbeleggene våre med hensyn til slitestyrke overfor alle typer protokoller for desinfisering: Særlig Decoclean-serien for renrom og Mural Ultra-serien gir fleksibel og enkel rengjøring takket være Protecsol-overflatebehandling
 • Sokkellister, gulv- og veggskjøt samt sveisetråder for å sikre et helt vanntett resultat
 • Bakteriostatiske gelender for ergonomisk og enkel rengjøring
 • Matter som reduserer mengden smuss som kommer inn i bygget, med opptil 90 %
gerflor-desinfection-bloc-3

Utforsk flere løsninger og tilbud for perfekt hygiene

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.