Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
rs61942_cublize-03_1.jpg

My Taraflex: Slipp kreativiteten løs

Vi presenterer MY TARAFLEX®, den nyeste Gerflor-innovasjonen på markedet. Takket være den digitale trykkprosessen kan sportsgulvet vårt i verdensklasse nå tilpasses med designene dine.

Design

MyTaraflex er den første integrerte tilpasningstjenesten for sportsgulvprosjekter, og kombinerer de nyeste digitale trykkteknologiene med Taraflex’ eksepsjonelle komfort, sikkerhet og motstand.

MyTaraflex støttes av et dedikert Gerflor-designlaboratoriumteam, og er en ny mulighet for profesjonelle til å slippe løs kreativiteten, foreslå unike prosjekter og tilføre mer verdi for kundene samtidig som de respekterer alle de tekniske begrensningene knyttet til sportsgulvinstallasjoner.

MyTaraflex er tilgjengelig over hele Taraflex-sortimentet, fra sportsgulv med høy ytelse til overflater for sport designet for flerbruksaktiviteter.

Hvordan fungerer det?

Har du et sportsgulvprosjekt og ser etter noe unikt?

  1. Samle ideene dine
  2. Kontakt din lokale Gerflor-representant
  3. Etter en innledende teknisk gjennomgang vil vårt dedikerte Gerflor-designlaboratorium veilede deg gjennom de forskjellige tilpasningstrinnene for design.

Klikk her for å laste ned brosjyren vår 

Gå til skjemaet
couverture-my-sport-ok-carre.jpg

Ønsker du et annet design, men har ingen anelse om hvor du skal begynne

Som en rask start, har vi forhåndsbestemt 23 originale design.
(Tilgjengelig med alle Taraflex-gulv: Taraflex Surface, Taraflex Evolution, Taraflex Performance, Taraflex Comfort, Taraflex Multi-Use).

gerflor-coloris-my-taraflex_0.jpg

Taraflex digitalt trykk – Cublize-prosjekt

Sportsgulvene våre ble installert i 2001 i idrettshallen i Cublize (Rhône), og krevde en fornyelse. Bystyret i Cublize ønsket også å dra nytte av denne fornyelsen for å gjøre gulvbelegget egnet for treningssenterets bruksendringer. Det brukes av sportsklubber, men også i økende grad i ballsport, på bingo og andre sosiale arrangementer. Tanken var å velge et gulv som var mer allsidig. De bestemte seg naturligvis for å gå for Gerflor-sortimentet med Taraflex Multi-Use som passet perfekt med Cublize-hallens krav.

Finn ut mer om dette prosjektet

Finn ut mer om tilpasning av gulvbelegg

Velg Court Designer-verktøyet for å få en 3D-visning av prosjektet ditt.

Gå til verktøyet
gerflor-sport-court_1.jpg

For en realistisk visning av omgivelsene

Last opp bildet ditt og inkluder gulvet, eller endre fargene på gulvet i de valgte bildene.

Gå til verktøyet
gerflor-interior-designer-taraflex_1.jpg

Finn ut mer om MyTaraflex-sortimentet vårt

Finn ut mer om flere av produktene våre for tilpasning av sportsgulv

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.