Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-retail

Moderne og komfortable gulvbelegg for banker, kontorer og gjensidige selskaper

Gerflor har designet komfortable, modulære og tilpassbare gulvbelegg for å gi et moderne og innovativt preg på kontorene ved renovering av gulv. Våre dedikerte sortimenter, spesielt LVT-er (Luxury Vinyl Tiles), bidrar til å gjøre kontorene dine til et komfortabelt sted, hvor det er godt å være.

Skap et innbydende miljø

Blant detaljhandelsproduktene våre tilbyr vi LVT (Luxury Vinyl Tiles) for et spesielt elegant utseende. Gulvbelegget vårt er enkelt å installere og tilpasser seg miljøet ditt:

  • Innovative gulvbelegg: realistiske imitasjoner av tre eller keramiske fliser og et bredt utvalg av mønstre og farger for unike gulv
  • Modulært gulv: løstliggende fliser og planker og standarddimensjoner for å skape soner på kontoret ved å kombinere ulike produkter
  • Komfortable produkter: akustiske gulvbelegg for et stille og innbydende miljø
gerflor-sub-segment-retail-bloc1

Kontor - Våre anbefalinger

Lager - Våre anbefalinger

Toaletter - Våre anbefalinger

Høytrafikkerte områder - Våre anbefalinger

Fellesareal - Våre anbefalinger

Zone - Våre anbefalinger

LVT Fliser & Planker

CREATION 70 CLIC

Finn ut mer om våre gulv til retail

Gerflor er forpliktet til bærekraftig utvikling
we care / we act

Fordi bevaring av miljøet er en av våre bekymringer, har vi gitt sterke forpliktelser gjennom vår bærekraftige utviklingspolitikk med tittelen «we care / we act».

Se våre forpliktelser
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.