Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-department-store

Gulv til butikker og kjøpesenter

For butikker som ikke er for matvarer, har Gerflor designet gulv som er enkle å installere, for å unngå å stenge butikken. Våre detaljhandelssortimenter kombinerer komfort og design for å gjøre merkevaren attraktiv.

Puss opp butikken for å gi bedre kundeservice

Fordi en kunde som føler seg bra, blir lenger i butikken. Gulvsortimentene våre, som er spesielt designet for detaljhandel, er designet for å forbedre attraktiviteten til butikkene og gjøre livet enklere for de ansatte:

  • Enkel installasjon, i et travelt miljø og på det gamle gulvet, uten at du trenger å stenge butikken
  • Komfort knyttet til støtlydsreduksjon for en roligere atmosfære
  • Motstand mot fotgjengertrafikk og tung belastning for gulvbelegg som har lang holdbarstid
  • Stilfullt design fra LVT-sortimentene i et svært realistisk tredesign på trykte ruller, med mulighet for å tilpasse designet
gerflor-sub-segment-department-store-bloc-1

Våre anbefalte produkter til butikker og kjøpesenter

Finn ut mer om våre gulv til retail

Gerflor er forpliktet til bærekraftig utvikling
we care / we act

Fordi bevaring av miljøet er en av våre bekymringer, har vi gitt sterke forpliktelser gjennom vår bærekraftige utviklingspolitikk med tittelen «we care / we act».

Se våre forpliktelser
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.