Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-slider-landing-page-tlay-imp_0.jpg

Taralay Impression: en unik, fantastisk og miljøvennlig kolleksjon, designet spesielt for deg.

Helt ny Taralay Impression Kolleksjon!

Vi er stolte av å presentere den oppdaterte kolleksjonen for høytrafikkområder. Vi har lyttet til våre kunders behov og forbedret vårt sortiment for å kunne tilby enda bedre løsninger. Med et utvidet utvalg av dekor, spennende nye konsepter og muligheten til å kombinere gulv og vegger på en harmonisk måte, gir vi deg verktøyene for å skape en perfekt helhet.

Produkt

Taralay Impression...

1 KOLLEKSJON, 4 LØSNINGER

Et komplett tilbud for alle dine prosjekter.

Taralay Impression er designet for deg, uansett ditt behov. Våre eksklusive produktkonstruksjoner er utviklet i henhold til typen installasjon som er valgt: limt eller løstlagt. Velg ditt system, med full trygghet!

Taralay Impression : en original og eksklusiv kolleksjon

 

Den nye redesignet Taralay Impression-kolleksjonen er full av nye muligheter. Tre-, mineral-, tekstil- og grafiske effekter kan koordineres med våre løsninger for trapper, vegger og gulv..

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-originalite.jpg
Taralay Impression : en kolleksjon utviklet for deg!

Gerflor-løsninger, for å forenkle livet ditt

I Gerflor er vi forpliktet til å gi deg støtte som går utover bare å tilby produktene våre. Vi streber etter å hjelpe deg med å redusere tretthet forårsaket av tunge rullende belastninger, veilede deg i valg av gulv som fremmer god aldring, og hjelpe deg med å velge riktig installasjonsmetode for dine spesifikke prosjektbehov.

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-pensee-pour-vous.jpg
Taralay Impression HOP: Øko-design verdsatt i alle stadier av livssyklusen.

Gerflor er forpliktet til å være transparent om karbonpåvirkningen av sine produkter gjennom livssyklusanalyser. Disse produktene er sertifisert av et uavhengig laboratorium og informasjon om deres miljømessige og helsemessige egenskaper er tilgjengelig i miljø- og helsedatabladene (EDS).

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-eco-conception.jpg

Jobber du på et prosjekt? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg gjerne!

Kun siffer er tillat.

Takk for din henvendelse!

Tilbake til skjema

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.