Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sport-court-tarare

Sport Court: den nye generasjonen utendørs flerbruksunderlag for sport

Sport Court har produsert sportsbaner siden 1974. Sport Court designer gulv som garanterer optimal ytelse og beskyttelse, og er enkelt å installere og vedlikeholde. Med tilbudet for all type terreng, er det like attraktivt for lekeplasser på skolen som for arrangementsbaserte konkurranser eller lokale stadioner.

Merkevarer

Kombinerer ytelse og sikkerhet på bakken

Den innovative PowerGame+-underlaget fra Sport Court har utmerket teknisk ytelse:

  • Motstandsdyktighet mot de tøffeste utendørsklimatiske forholdene: Den beste UV-beskyttelsen og en dobbel gitterstruktur for rask tørking etter regn
  • Optimal komfort: Flisstabilitet for utmerket ballsprett og det mest effektive sammenlåsbare flissystemet for god atletisk ytelse
  • Forbedret beskyttelse: støtabsorpsjon for å redusere tretthet og leddbelastning samt fallrelaterte skader
sport-court-tarare
sport-court-avant-apres

PowerGame+-flissystemet fra Sport Court forenkler installasjon og vedlikehold av utendørsbaner:

  • Rask installasjon og demontering med klikk-på-flis-systemet: Fire timers installasjon og to timers linjemaling for 1000 m2 med bane
  • Enkelt vedlikehold: Ingen behov for kostbar overflatebehandling eller sliping, og løv og andre rester renner bort under flisene med regnvann

Dette betyr at dette systemet kan tilpasses forskjellige oppsett:

  • Arrangementsbaserte konkurranser, med muligheten for å demontere banen raskt og enkelt
  • Rask oppussing eller opprettelse av utendørsbaner, lekeplasser på skole eller lokale stadioner

Oppdag utvalget vårt

«For futsal oppfyller Sport Court-underlaget klubbers krav og leverer prestasjonsnivåene som forventes av spillerne. Denne tekniske løsningen gir også kommuner mer fleksibilitet, spesielt for skoleidrett.» 

Sébastien Pessoa, utviklingsprosjektleder, det franske fotballforbundet

sport-court-tarare
sport-court

Leverer baner med unikt design

En annen fordel med Sport Court er at PowerGame+-dekket er tilgjengelig i flere farger og kan tilpasses med logoen eller fargene til klubben eller skolen. Gamle asfaltbaner blir vakre, nye underlag for lek og spill på bare én dag.

sport-court

Sport Court, partner for de viktigste idrettsorganisasjonene

«Sport Court»-gulv er sertifisert av de viktigste internasjonale idrettsforbundene: Det franske fotballforbundet (FFF), det internasjonale basketballforbundet (FIBA) og FIBA 3X3 basketball, det internasjonale innebandyforbundet (IFF), det internasjonale håndballforbundet (IHF), det internasjonale volleyballforbundet (FIVB).

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.