Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-linoleum-by-gerflor

Linoleum fra Gerflor

Vi hos Gerflor mener at arkitekturen har evne til å forbedre livene våre. Med naturen som største inspirasjonskilde, tilbyr Linoleum DLW-kolleksjonen arkitekter en palett av 159 naturinspirerte farger som stimulerer kreativiteten og respekterer miljøet.

Produkt

Det historiske linoleumsmerket

Linoleum ble oppfunnet av Sir Frederick Walton i 1863, og DLW linoleum ble i 2018 en del av Gerflor-gruppen. En rekke kjente arkitekter har latt seg begeistre av dette revolusjonerende gulvbelegget, som har vært produsert ved fabrikken i Delmenhorst i Tyskland siden 1882.

Gabriel Von Seidl i 1913, Mies van der Rohe og Gropius i 1928, Le Corbusier i 1958, Jean Nouvel i 1992, Herzog og Demeuron i 2008: DLW linoleum står seg gjennom alle epoker og stilretning

gerflor-usine-DLW

Gerflor-linoleum: Et produkt som virkelig leverer

DLW linoleum, som har vært produsert i Tyskland siden 1882, har vært brukt av de store arkitektene i mer enn hundre år.

Og det med god grunn: Dette høytytende, naturlige produktet, som fås i mange ulike farger og mønstre, egner seg for selv de mest krevende prosjektene!

Finn ut mer
gerflor-product-image-linoleum.jpg

DLW linoleum – naturlig bærekraftig

Linoleum består av 98 % naturlig, biologisk eller mineralsk materiale, og er det mest miljøvennlige av gulvbeleggene våre! 100 % resirkulerbart og delvis laget av resirkulert materiale føyer linoleum seg perfekt inn i en sirkulær økonomi.

Linoleum og miljøet
sustainable-lino.jpg

Neocare: Vår revolusjonerende overflatebeskyttelse

Neocare-overflatebeskyttelsen, som er utviklet spesifikt for DLW linoleum, har enestående tekniske egenskaper samtidig som den er miljøvennlig og uten løsemidler.

Les mer om den eksklusive Neocare-overflatebehandlingen
gerflor-neocare-bloc-3-lino

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.