Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-new-website-header

Et nytt nettsted som står til forventningene og behovene dine

Det nye nettstedet er designet etter ønske fra deg!  Det skal hjelpe oss å ta best mulig vare på kundeforholdet ditt og hjelpe deg raskt å lykkes med prosjektene dine.

Forbedret navigasjon

Målet vårt var å forenkle navigasjonen gjennom en moderne, oversiktlig utforming, og presentere løsningene våre for deg på en inspirerende måte.

new-website-1.jpg
All informasjon er tilgjengelig med noen få klikk

En av de mest brukte funksjonene på nettstedet vårt er søk etter riktig produkt og farge til et prosjekt. Vi har derfor vært særlig opptatt av å optimalisere tilgangen til produktene og de tilhørende dokumentene.

Du kan nå legge til alt fra datablad og monteringsveiledninger til sertifikater under Favoritter, for raskt å finne dem igjen.

Du sparer tid på hvert eneste trinn.

new-website-2.jpg
Vi hjelper deg med å finne det beste produktet til ditt prosjekt

Renovering av et sykehus, bygging av en skole, optimalisering av gulvarealet i en butikk eller modernisering av et industrielt anlegg: Dette er vidt forskjellige prosjekter, og hvert bruksområde krever spesifikk fagkunnskap.

Gerflor sitter med omfattende spisskompetanse på de enkelte bruksområdene, og det nye nettstedet gjør det enklere for deg å se de spesifikke løsningene som er tilgjengelige for hvert av dem.

Gerflor forstår behovene dine og vet hvordan de kan dekkes.

new-website-3.jpg
Test ut vårt simulatorverktøy, Interior Designer nå!

Ved hjelp av simulasjonsverktøyet vårt, Interior Designer, kan du se produktene våre i aksjon. Verktøyet er integrert direkte på sidene på det nye nettstedet, slik at du hele tiden har mulighet til å visualisere hvordan sluttresultatet vil bli seende ut.

Last opp et bilde av kontoret eller salgslokalet ditt direkte fra mobilen, for å se hvordan det vil ta seg ut med et nytt Gerflor-gulvbelegg.

Gerflor hjelper deg med planleggingen.

new-website-4.jpg
Bestill prøver av våre produkter

Du kan på samtlige produktsider enkelt søke etter Gerflor-forhandlere i nærheten og bestille gratisprøver.

Prøvene leveres innen noen dager, og gir deg mulighet til å ta og føle på produktene våre for å forsikre deg om at sluttresultatet virkelig blir slik du hadde tenkt. Og hvis du skulle ha flere spørsmål, står ekspertene våre klar til å svare deg.

Vi hjelper deg å realisere prosjektene dine.

new-website-5.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.