Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-image-blue-trend

Blå, roens farge

Blå gleder like mye som den beroliger: en tidløs liste med nyanser å velge mellom, avhengig av humøret og fantasien. Blå ble betraktet som gudenes farge av egypterne – ren og elegant. De forskjellige fargetonene er utrolig diskré og kan endre følelsen av et miljø helt avhengig av lyset.

Design
gerflor-trends-blue-image-1

Blå kommer i mange nyanser og styrker moderne interiør.
Som et nikk til de velkjente hustakene i Santorini, passer denne nyansen perfekt til for eksempel skinnende hvit. Forsterket med innslag av oker eller sennep, får blå en fantastisk dimensjon i interiørdesign.

gerflor-trends-blue-image-2

Finn ut mer om flere av designtrendene våre

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.