Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sport-events

Gerflor, partner ved store idrettsarrangementer

Som en mangeårig samarbeidspartner designer Gerflor gulvbelegg for å oppfylle de spesifikke kravene til ulike idretter for å forbedre spillerens prestasjoner samtidig som det garanteres et høyt sikkerhetsnivå. Enten det er de olympiske leker eller internasjonale konkurranser, spiller de største navnene i sportsverdenen på gulvet vårt!

Tilpasning til utøverenes utfordringer

Takket være arbeidet til vår FoU-avdeling klarer vi å designe gulv som møter utfordringene til ulike sportsaktiviteter. Våre spesialgulvbelegg tilbyr et utmerket ytelsesnivå:

  • Forbedret spillbarhet takket være skreddersydd design og overflatebehandling
  • Et høyt nivå av sikkerhet og beskyttelse for alle som bruker det, med gulv som er designet for å hindre risiko for traumer og skader
  • Gulvbelegget vårt har forbedret slitestyrke som er like effektivt etter mange års bruk
  • Gulvet vårt består av sunne stoffer som begrenser luftforurensning og spredning av bakterier eller virus
gerflor-sport-events-bloc1

Finn ut mer om våre sportsgulv

Gerflor is committed to the environment
we care / we act

Gerflor teams have always put customers and the environment at the center of their concerns.
Our floor coverings, wall solutions and finishing elements are designed to last as long as possible, to make life easier for users, and to preserve their health. They are also environmentally friendly, both in the way they are designed and in the options available at the end of their lives.

Discover our commitments
gerflor-img-environnement.jpg

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

Denne funksjonen filtrerer produktene slik at du kun ser varer vi lagerfører lokalt i Skandinavia.