Valgte dokumenter

Motta alle dokumentasjoner som du har sett på via e-post

0
Ditt utvalg av dokumentasjoner
PROSJEKT GULV Om Gerflor

"BEVEG DEG PÅ GERFLOR"

MARKEDSLEDER PÅ ELASTISKE GULVBELEGG

Gerflor er spesialist på og verdensleder innen elastiske gulvbelegg. Gruppen skaper, produserer og markedsfører innovative gulvbelegg og tilhørende finishløsninger med utgangspunkt i design, som respekterer miljøet. Som en ledende produsent av vinylbelegg, er Gerflor allerede godt etablert i mer enn 100 land, og bedriften utvikler forløpende aktivitetene sine i nye markeder. 

LØSNINGER MED RESPEKT FOR MILJØET

Gerflor er stolt av å være en gulvbeleggsprodusent som respekterer miljøet. Alle Gerflor-fabrikkene er sertifiserte ISO14001. Vi setter de høyeste standardene for oss selv når det kommer til miljøet. Gerflor bruker resirkulert materiale i alle produktseriene. Vår nye produktserie av løstliggende gulvbelegg reduserer behovet for limbånd og gjør det enklere å fjerne gulvbelegget når det skal resirkuleres ved endt levetid. I tillegg er produktene våre enkle å vedlikeholde, og de kan gi rett til bonuser i mange internasjonale ordninger knyttet til grønne bygg. 

SPESIALIST PÅ FLERE OMRÅDER

Gerflors viktigste styrker har sitt utspring i fire hovedkompetanser:
• arkitektur
• innredning
• sport
• spesifikk teknologi

Vi er unike og sterke fordi vi kombinerer disse kompetansene.

ET ENGASJERT TEAM MED ERFARING

Den viktigste ressursen vår er folkene vi jobber med. Engasjementet og entusiasmen deres ovenfor kundene er vår største ressurs. Gerflors ansatte er et viktig bidrag til hvordan forbrukerne opplever Gerflors merkevare. De drives av veletablerte kjerneverdier som bidrar til entreprenørånd, og de er tilgjengelige, viser respekt og har sans for samarbeid.

ET INDRE ØNSKE OM SUKSESS FOR KUNDENE

Merkevaren vår et vårt løfte. Det vokser stadig gjennom positive erfaringer med interessenter – særlig kundene og de ansatte verden over. Vi stadfester dette løftet hver dag, for å forutse og møte spesifikke krav fra kunder, bransjen, installatører og distributører, uansett hvor de måtte befinne seg. Det motiverer oss også til å levere ypperlig kvalitet samt til å være konkurransedyktige slik at kundene våre kan lykkes med prosjektene sine.